Följ Great Place to Work® Sverige

Kostnadsfritt lunchseminarium: Så arbetar ni strategisk med er kultur (begränsat antal platser)

Evenemang

30
AUG
Plats: Great Place to Work, Kungsgatan 66
 

Oavsett var ni står idag erbjuder Great Place to Work® er verktyg som ger er stöd i ert arbete med att skapa en tydlig arbetsplatskultur och en lönsam verksamhet. Detta är det perfekta tillfället för dig som vill inspireras och få tips om era nästa steg.

Föreläsare: Teresa Acuna Lopez

Plats: Great Place to Work, Kungsgatan 66

Datum: 30 augusti 2018

Tid: Program kl.12.00–13.00, lunchmacka från kl.11.30

Seminariet vänder sig till dig som arbetar i en organisation med minst 20 anställda, max 3 platser per organisation.

Avbokningsvillkor:

Alla Great Place to Works kostnadsfria aktiviteter såsom frukost/lunch eller halvdags-seminarier kan avbokas fram till 24 timmar innan evenemanget äger rum. Om du inte närvara vid aktiviteten och inte har avbokat innan avsatt tid, kommer vi ta ut en ”no show” avgift på 495 kronor exklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare.

För frågor vänligen kontakta Linda Tallgren på 08-562 004 80 eller maila linda.tallgren@greatplacetowork.com

Great Place to Work önskar er varmt välkomna!

Om Great Place to Work:

Vi är ett global undersöknings- och konsultföretag med mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. I vårt arbete utvärderar vi organisationer för att ge dem ett mått på sin arbetsplatskultur och sin insats som arbetsgivare. Vi erbjuder utvärderings-, analys- och utvecklingstjänster, certifiering och utmärkelser som hjälper er att förstå hur förtroendet i organisationen ger en mätbar effekt på medarbetarengagemang, produktivitet och finansiella resultat.

Följ Great Place to Work® www.greatplacetowork.se / MyNewsDesk / Facebook / Twitter / Instagram / LinkedIn

Registrering

Anmäl dig till evenemanget

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.