Följ Great Place to Work® Sverige

GPTW Trust Stars, Great Place to Works hederpriser - de nominerade är...

Nyhet   •   Mar 08, 2018 08:35 CET

Great Place to Work har under 15 år rankat Sveriges Bästa Arbetsplatser. Varje år prisas även de personer som utmärkt sig i sitt arbete för en stark företagskultur. På galan den 26 mars 2018 på Cirkus i Stockholm utses årets HR-visionärer. Priserna delas ut i 3 kategorier: Kulturbärare, Inspirerande ledarskap och HR-personlighet.

Nu presenterar Great Place to Work tre nominerade inom respektive kategori.

"Vi är stolta över att presentera dessa lysande förebilder och visionärerinom ledarskap, som alla på sitt sätt gjort underverk för sin organisation och sina medarbetare" säger Maria Grudén, CEO på Great Place to Work i Sverige.

Årets kulturbärare 2018

"En person som genom sitt agerande och arbete verkligen lever era värderingar och bidrar till att inspirera sina kollegor och bygga er starka arbetsplatskultur.”

Kulturbärare

Årets inspirerande ledarskap 2018

"En person som med sitt personliga ledarskap och med sitt driv inspirerat sina medarbetare till att ge sitt allra bästa och tagit sin organisation till nästa nivå"

Cecilia Granath

Årets HR-personlighet 2018

"En HR-person som på ett strategiskt och uthålligt sätt varit drivande i att skapa en fantastisk arbetsplatskultur"

HR-personlighet

Vinnaren annonseras vid Sveriges Bästa Arbetsplatser-galan den 26 mars 2018 på Cirkus, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.