Följ Great Place to Work® Sverige

Har du en fantastisk kollega som gör skillnad för er organisation? Nu öppnar vi för nomineringar till årets hederspriser!

Nyhet   •   Nov 01, 2018 08:25 CET

Den 27 mars 2019 samlar vi Sveriges Bästa Arbetsplatser och i samband med att dessa koras vill vi även utse årets visionärer.

Dessa hederspriser , våra s.k. Trust Stars kommer att delas ut till personer som utmärkt sig genom sitt bidrag till sin organisations arbetsplatskultur inom tre områden.

Kategorier: 

Årets inspirerande ledarskap "En person som med sitt personliga ledarskap och med sitt driv inspirerat sina medarbetare till att ge sitt allra bästa och tagit sin organisation till nästa nivå"

Årets HR-personlighet "En HR-person som på ett strategiskt och uthålligt sätt varit drivande i att skapa en fantastisk arbetsplatskultur"

Årets kulturbärare "En person som genom sitt agerande och arbete verkligen lever era värderingar och bidrar till att inspirera sina kollegor och bygga er starka arbetsplatskultur."

HUR?

Skicka följande information om den person som du önskar att nominera:

  • vilket hederspris? 
  • namn 
  • befattning 
  • kontaktinformation (mail och telefon) 
  • antal år i organisationen 
  • motivering om varför denna person förtjänar att vinna och de resultat de har uppnått i sitt arbete som har främjat er arbetsplatskultur.

Det kostar inget att nominera till hederspriserna och ni kan nominera en person till varje pris.

VILKA KAN NOMINERA?

Organisationer som har utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplats 2018, eller är certifierade under det gångna året kan nominera personer från sin verksamhet. Från högsta vd och ledningsgrupp till medarbetare i er organisation. Viktigt är dock att personerna har utmärkt sig genom sitt bidrag till er arbetsplatskultur inom ledarskap, HR och som kulturbärare.

Deadline: Fredag den 15 februari 2018

HUR TAR VI FRAM FINALISTERNA OCH VINNARNA?

Juryn består av Maria Grudén, VD Great Place to Work och medlemmar från GPTW konsult team.

VAR?

Maila din nominering till Tove Griffin.

Finalisterna kommuniceras den 5 mars 2018 och vinnarna annonseras vid Sveriges Bästa Arbetsplatser-galan den 26 mars 2018 på Cirkus, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.