Följ Great Place to Work® Sverige

Great Place to Work stärker sitt erbjudande inom Employer Branding

Pressmeddelande   •   Sep 20, 2018 15:56 CEST

Anne Margrethe Mannerfelt, Great Place to Work (Foto: Bengt Säll)

I 30 år har Great Place to Work hjälpt arbetsgivare att skapa goda arbetsplatskulturer som bygger på tillit, transparens och autencitet. Nu stärker man sitt erbjudande med tjänster som ger stöd till organisationer att identifiera och stärka sitt arbetsgivarvarumärke.

”För att stärka vår kompetens inom Employer Branding har vi anställt Anne Margrethe Mannerfelt. Anne Margrethe har en gedigen och bred erfarenhet inom arbetsgivarkommunikation. Vi ser mycket fram emot att bli en ännu mer värdefull partner till våra kunder genom att kunna hjälpa dem att identifiera sitt arbetsgivarvarumärke och kommunicera med nuvarande och framtida medarbetare”, säger vd Maria Grudén.

”Det finns en enorm styrka och potential i den metod som Great Place to Work använder. Den skildrar och levandegör verkligheten för medarbetare, ledare och kandidater. Det är en fantastisk god grund att bygga långsiktig och hållbar arbetsgivarkommunikation på. Jag är otroligt glad och stolt över att få vara med och utveckla det här erbjudandet tillsammans med mina kollegor på Great Place to Work”, säger Anne Margrethe Mannerfelt.

”En arbetsgivare kan aldrig bli relevant och trovärdig utan ett ”inifrån och ut”-perspektiv. Talanger lever i ett brus av information som har gjort ärlighet och transparens till hårdvaluta. I den verkligheten gäller det att ha strukturer och processer på plats för sitt kulturarbete, så att det man visar upp som arbetsgivare skildrar en arbetsplats som framtida medarbetare vill söka till och stanna kvar på”, säger Maria Grudén.


Kontakt: 

Maria Grudén, VD, 070-77 88 418, maria.gruden@greatplacetowork.com

Anne Margrethe Mannerfelt, Seniorkonsult, 070 - 77 88 415, am.mannerfelt@greatplacetowork.com

Tove Griffin, kommunikationsansvarig, 070 - 77 88 417, tove.griffin@greatplacetowork.com

Om Great Place to Work: Great Place to Work® är ett undersöknings- och konsultföretag med huvudkontor i USA och med dotterbolag världen över. I dagsläget är vi etablerade i 55 länder med drygt 500 anställda. Vi har mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. I vårt arbete utvärderar vi organisationer för att ge dem ett mått på sin arbetsplatskultur och sin insats som arbetsgivare. Vi erbjuder utvärderings-, analys- och utvecklingstjänster, certifiering och utmärkelser som hjälper er att förstå hur förtroendet i organisationen ger en mätbar effekt på medarbetarengagemang, produktivitet och finansiella resultat. Årligen delar vi ut kvalitetsutmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplatser ” som baseras på organisationens resultat i vår medarbetarundersökning Trust Index© och vår kulturprofil Culture Audit©.

Följ Great Place to Work® www.greatplacetowork.se / MyNewsDesk / Facebook / Twitter / Instagram / LinkedIn

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.